(ФОТО) Охриѓани заминале во Египет да ги запросат девојките – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
UncategorizedОхрид

(ФОТО) Охриѓани заминале во Египет да ги запросат девојките

Уште едно запосување во Египет. Боге Цветаноски полицаец од Охрид ја запроси девојката Ивана Трајаноска. Ова е само уште едно запросување каде престојуваат повеќе парови од Охрид. Серијалот просидби го започна познатиот нуркач Јован Секулоски,  продолжи со бизнисменот Пердулоски, а што не чека деновиве останува да видиме.

поврзани  вести: Се сврши нуркачот Јован Секуловски

Уште една свршувачка во Египет – Марио Пердул