Охрид

Се сврши нуркачот Јован Секуловски

Јован Секулоски од Охрид, меѓународен нуркачки инструктор, претседател на Нуркачки Центар “Амфора”, синоним за популаризација на нуркањето и подводните дејности во Република Македонија, денеска на својот ФБ профил од Хургада – Египет објави дека ќе заплива во брачните води.

Редакцијата на ONE MEDIA им посакува многу среќа…