АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Етапно се враќа струјата во градот, периферијата од Охрид сеуште без струја

Дел по дел одредени реони во центарот на Охрид добиваат електрична енергија.

Другиот дел , односно периферијата на градот и фабриките , индустрискиот дел сеуште се без електрична енергија.