АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Охрид повторно остана без струја

Охрид пвторно остана без струја. Целото подрачје од градот е без електрична енергија од потегот на Косел се до центарот на градот, вклучително и поголемите фабрики кои се наоѓаат во Охрид.