ВидеаВидеоНаш изборНаш ИзборОхрид

(ВИДЕО) Туристи со мотор предизвикаа мала сообраќајна незгода во Охрид

Туристите паднаа со моторот на пешачкиот премин на кружниот тек вртејќи од Булевар Туристичка на Македонски Просветителки. Нема повредени и материјалната штета е мала.