АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Исечени дрвјата во близина на аеродромот на патот Охрид – Струга

Исечен дрворедот на стариот пат Охрид – Струга, во близина на Аеродромот.

Видео: Охрид 1