АктуелноВидеаВидеоНаш изборНаш ИзборОхрид

Трската и тревата кај Лакочереј горат секоја година последниве 20 години

Колку треба да си глупав и да пронајдиш интерес во подметнување пожар во трската и тревата кај селото Лакочереј, и истото да го правиш последниве 20 години, а никогаш за тоа да не одговараш.

Фотографијата на текстот е од 2009 година, додека видеата подолу се од 2020 и 2007 година.