АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Редовна консултација со фудбалските клубови, школи и спортската академија во насока на користење на услугите на СРЦ “Билјанини Извори”

Редовна консултација со фудбалските клубови, школи и спортската академија во насока на користење на услугите на СРЦ “Билјанини Извори”.
Од особено значење за ЈП “Билјанини Извори” е добрата соработка со сите наши корисници, тоа е пред се од интерес на самите спортски субјекти, но и од наш интерес, бидејќи врвен приоритет за нас како јавно претпријатие претставува подигнувањето на нивото на услугата која ја даваме, истакнуваат во својата објава од страна на СРЦ „Билјанини Извори“