АктуелноОхрид

(ФОТО) Успешна интервенција на ТППЕ Охрид во националниот парк „Галичица“

Планинарската спасителна служба при територјалната против пожарна единица од Охрид имаше успешна интервенција најверојатно во спасување на момче кое заглавило на падините на НП Галицича.