четврток, февруари 29, 2024
АктуелноВидеаВидеоНаш ИзборНаш изборОхрид

(ВИДЕО) Што истекува во Охридско Езеро кај Подградец?!

Испуст за вода која се слева во Охридско Езеро кај селото Тушемиште до Поградец прави голема количина пена. Не е јасно каква вода истекува во езерото и што таа содржи, па создава толку многу пена, јави News1.al.