АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Распоред за депонирање комунален отпад во стариот дел на градот

Со цел одржување на степенот на јавна чистота се известуваат жителите на овие две улици во стариот дел на градот да се придржуваат кон распоредот на депонирање на комунален отпад во соодветно време, т.е. најдоцна до 07:30 часот пред своите домови. Ул.Цар Самоил во вторник и петок, односно ул.Илинденска во понеделник и четврток“
No photo description available.