среда, февруари 28, 2024
АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Во тек е поставување на нова водоводна линија на улица „Христо Узунов“

Во тек е поставување на нова водоводна линија на улица „Христо Узунов“.
Со цел да се обезбеди навремено и квалитетно водоснабдување на жителите, се поставува цевковод од полиетиленски материјал, со профил ф63 мм во должина од 160 м, информираат од ЈП „Водовод“ Охрид.