Градоначалникот Пецаков се обрати пред младите кои се дел од обуките „Вештини за успех“ – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Градоначалникот Пецаков се обрати пред младите кои се дел од обуките „Вештини за успех“

Во просториите на Малдинскиот центар имав чест да ги поздравам младите кои се дел од обуките ,,Вештини за успех”.
Обуките ги спроведуваат едукаторите на ,,Мотива”.
Обуките се дел од програмата ,,Вештини за успех ” на Пивара Скопје. Досега овие обуки ги имаат посетено повеќе од 6400 млади, напиша во својата објава на ФБ градоначалникот Кирил Пецаков.