АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Денес во канцелариите на „Охридски Комуналец“ посета од страна на лица од SALAR International заедно со Pelle Hellber од Шведска

Бојана Станојевска Пецуровска и Емил Ангелов од SALAR International заедно со Pelle Hellber од Шведска денес во канцелариите на Охридски Комуналец направија посета во рамките на проектот Одржливо управување со отпад на локално ниво.
?Целта на посетата беше да се поразговара за можната соработка и да се утврдат следните активности со цел вклучување на нашето претпријатие во активностите на проектот.
?Целта на проектот е да се подобри управувањето со отпад на локално ниво.
?Проектот е финансиран од страна на Шведската агенција за меѓународен развој -СИДА, а се спроведува од САЛАР интернационал, информираат од ЈП „Охридски Комуналец“