АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Успешно спроведена акцијата за подигнување кабаст и зелен отпад во с.Пештани и с.Трпејца

Успешно спроведена акцијата за подигнување кабаст и зелен отпад во с.Пештани и с.Трпејца