АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Започна ажурирањето на членството и зачленување нови членови, во штабот на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид

Општинскиот Комитет ќе биде отворен секој ден, освен недела, за АЖУРИРАЊЕ и за ЗАЧЛЕНУВАЊЕ од 18:00ч до 20:00ч.
🇲🇰Приклучи се!
🇲🇰Поддржи промени!
🇲🇰За Македонија!
foto FB ОК ВМРО ДПМНЕ Охрид