АктуелноОхрид

Се изнајмуваат паркинг места на приватен паркинг простор во центарот на Охрид

Се изнајмуваат паркинг места на приватен паркинг простор во центарот на Охрид (зграда на ЗОИЛ) . Цена 2000 денари месчено.
Контакт 075607450

извор: Охрид 1