АктуелноОхрид

(ФОТО)„ Нискоградба“ на терен по објавата за дефектот на раскрсницата на улиците „Галичица“ со „Никола Карев“

Екипи на ЈП НИСКОГРАДБА ОХРИД- Охрид, работаат на отстранување на дефекти на раскрсницата на ул Галичица со ул.Никола Карев и раскрсницата на ул.Никола Карев со ул.Мирче Ацев Покрај постојаното санирање на проблемите во тек е и постапка за трајно решавање на проблемите кои се јавуваат на овие места, информираат од ЈП Нискоградба.