(ФОТО) Воздвижение на Чесниот Крст Господов, во Сесветиот Храм на Воскресението Христово во Ерусалим – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Воздвижение на Чесниот Крст Господов, во Сесветиот Храм на Воскресението Христово во Ерусалим

Воздвижение на Чесниот Крст Господов, во Сесветиот Храм на Воскресението Христово во Ерусалим , каде што историски се случило пронаоѓањето на ова Животворно Дрво од Светата Царица Елена. Честит Крстовден!
Бигорски манастир