(ВИДЕО) Сообраќајна несреќа кај Св. Еразмо – два автомобили излетани од патот – Ohrid1
понеделник, февруари 26, 2024
АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Сообраќајна несреќа кај Св. Еразмо – два автомобили излетани од патот

Сообраќајна несреќа кај Св. Еразмо. Во истата учествуваа два автомобили. Автомобилите се излетани од патот.

извор: Охрид 1