Наш ИзборНаш изборОхрид

Поради приклучување во мрежа на ново поставената линија жителите од населбата Расадник неколку часа без вода

Поради приклучување во мрежа на ново поставената линија на улицата “Карпош Војвода” , денес од 09:30 часот неколку часа без вода ќе бидат корисниците од населбата Расадник.

извор: ЈП Водовод