АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Невремето откорна дел од лимен покрив од зграда на ул. Лазо Трпоски

Делови од покрив на зграда одлетаа од уицата Мирче Ацев, на Лазо Трпоски. Само среќна околност е што нема повредени и настрадани. При секое невреме во Охрид летаат поркиви од зградите кои се доградувани подоцна од градбата на објектот.

 

видео: Охрид 1