ВидеаВидеоглавни-вестиМакедонијаНаш ИзборОхрид

Видео од невремето во Охрид снимано по охридските улици

Искршени гранки од дрва, од дветрот оддувани контејнери, луѓе кои прекриени со пешкири бегаа од плажите по охридските улици.

Дали и вие бевте некаде низ градот додека беснееше невремето ? Погледнете го видеото, можеби сте во него.