АктуелноВидеоОхридПоследни Вести

(ВИДЕО) Пецаков: Завршуваат градежните активности на улицата „Момчило Јорданоски“

Завршуваат градежните активности на улицата „Момчило Јорданоски“
После поставувањето на нова атмосферска линија и изградба на нови тротоари, денес се асфалтираат коловозните ленти.
Оваа улица добива нов лик, а граѓаните подобри и побезбедни услови.
Посветено, со големо внимание и систематски ги реализираме зацртаните проекти, напиша на својот ФБ профил градоначалникот на Охрид, Кирил Пецаков.

извор: ФБ Кирил Пецаков
фото: ФБ Кирил Пецаков