АктуелноМакедонијаОхрид

ЈП Охридски Комуналец го „гланца“ Стариот дел на Охрид

Чистење на просторот околу Долни Сарај пред отворање на Балкански Фестивал
?Чистење на реса и окрек од Градско пристаниште до хотел Милениум
?Чистење по градските плажи
?Средување на вегетација и косење околу Антички театар и Горна Порта
?Втора фаза на носење земја и припрема за садење сезонски цвеќа на Бул.Македонски Просветители, се вели во објавата од ЈП Охридски Комуналец.

извор: ФБ ЈП Охридски Комуналец
фото: ФБ ЈП Охридски Комуналец