АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО )Во тек е поставување на нов приклучок на улица „Пирин Планина“

Со цел да се обезбеди навремено и квалитетно водоснабдување на жителите, се поставува цевковод од полиетиленски материјал, со профил ф110 во должина од 180 м.