АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

ЈП Водовод: Во тек е поставување нов приклучок на улица ,,Пирин Планина,,

Работата на екипите на ЈП Водовод Охрид е во тек со поставување на нов приклучок на улица „Пирин Планина“.
Со цел да се обезбеди навремено и квалитетно водоснабдување на жителите, се поставува цевковод од полиетиленски материјал, со профил ф110 во должина од 180 м, информираат од ЈП Вододов Охрид.
фото: архива