АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Неделен преглед на теренски активности на ЈП Водовод Охрид

Екипите на ЈП ВОДОВОД Охрид, во периодот од 6ти до 12ти јуни, покрај редовните проверки и теренски активности , интервенираа на неколку локации во Охрид и околината, со цел непречено и квалитетно водоснабдување за сите корисници.
🛠 Отстранети беа дефекти на следните улици:
– “Коста Абраш”
– “Македонски Просветители”
– “Бранко Шотра”
– “Железничка”
– “Цар Самоил”
– “Ристо Чадо”
– “7ми Ноември”
– “Момчило Јорданоски” (2 дефекти)
– “Бистрица”
– С.Елшани
– Универзитетско одморалиште
– Населба Елешец
– Чекоштина
– С.Долно Лакочереј
🛠 Приклучени во мрежа се објект на улицата “Мичо Гилиќ” и еден во селото Лескоец.
-информираат од ЈП Водовод Охрид