АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Санација на дупките на граничен премин Ќафасан

Деновиве отпочна санација на дупките на граничниот премин Ќафасан од албанска страна. Со оглед на тоа што станува збор за доста оштетен коловоз, а во пресрет на се поголемата летна фрекфенција на овој граничен премин, отпочната е санација на дупките  од страна на надлежните екипи.

 

news1.al