АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Си подсредиле по дома

Жители на Охрид или сопственици на викенд стан на Туристичка во центарот на градот си ја замениле јогата, но си го задржале простаклукот како стил на живеење.