АктуелноНаш изборОхрид

(ФОТО) Внимавајте на змиите ги има се повеќе!

Прегазена змија во центарот на Охрид поточно на една од попрометните улици Карпош Војвода. Со затоплвањето на времето покрај бројните инсекти и влекачи се повеќе ги има и змиите кои нивната појава е  честа и во населените места.