АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Екипите на ЈП Охридски Комуналец на терен

Хортикултурно уредување на кружни токови од Бул.Туристичка до спојувањето со ул.Бистрица и од Бул.Туристичка до спојување со ул.Стив Наумов посадени вкупно 160 декоративни грмушки од сопствено производство од Расадникот при ЈП Охридски Комуналец кои ќе формираат зелен ѕид од видот “viburnum”, “eleagnus”, “pirokanta” и “tisa”.
👉Косење на тревата во градскиот парк и Бул.Туристичка
-информираат од ЈП Охридски Комуналец Охрид.