АктуелноОхрид

(ФОТО) ЈП Нискоградба Охрид изведува линија за фекална канализација на крак од ул.,,Ирина Гинова Мирка,,

Почеток на градежна активност, изведба на линија за фекална канализација крак на ул.Ирина Гинова Мирка. Поставување на цевки во должина од 60 м со дијаметар Ф200 и две ревизионни шахти, информираат од ЈП ..Нискоградба,, Охрид.