АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Како камионите на Кипер ги уништуваат тротоарите во Охрид

Тротоарот пред маркетот на Кипер во центарот на Охрид е речиси уништен, а оваа глетка која е на фотографијата е секојдневие пред овој супермаркет. Какионите се паркираат на тритоарот , оштетѕвајќи ги ивичниците на тротоарот. Органите на редот не преземаат ништо Кипер да го почитува законот во сообраќајот и да прекине со самоволието.