АктуелноОхрид

Возете внимателно, се нивелираат шахтите на ул. 15 Корпус

Одделението за градежно одржување во рамки на своите активности, врши нивелирање и подигнување на шахти на ул.15 Корпус кај кружниот тек. Возете внимателно, информираат од ЈП Никоградба Охрид.