АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Проверка и чистење на шахтите во Стара чаршија

Екипа од одделението за фекално и атмосферско одржување во рамките на своите активности врши проверка и чистење на шахтите на потег од Стара чаршија до Мал плоштад кај Стопанска банка Битола, информираат од ЈП Нискоградба Охрид.