АктуелноОхрид

Општината ангажира осум наставници по физичко и здравствено образование

Општина Охрид преку сопствени средства ангажира осум наставници по физичко и здравствено образование кои како тандем наставници има да ја реализираат наставата по ФЗО за четврто и петто одделение кои не се опфатени со тандем наставник по ФЗО.
✅Охрид е прва општина со реализација на ваков проект, објави на својот ФБ профил советникот  од ВМРО ДПМНЕ  Перчо Божиноски.