News1.mkВидеаМакедонијаНаш ИзборПоследни Вести

(ВИДЕО) Солакоски Дарко го фати светиот крст во Радожда

Солакоски Дарко најсреќен од сите кои денеска во Радожда – Струшко скокаа по светиот крст.