АктуелноВидеоИздвојувамеНаш изборОхрид

Како станавме вкави 2 ? Раздолжувањето на „Гробишта“ главна тема во градот

НИЕ НАВИСТИНА УСПЕАВМЕ СЕ ДА УНИШТИМЕ

Негативни коментари од партиски активисти и ботови, деманти од поранешното раководство и други форми на хистерија се случуваа вчера и денес на ФБ страната на „Охрид 1“ по веста дека ЈП ГРАДСКИ ГРОБИШТА по речиси 10 години излегло од долгови.

Како ние кутрите денес живи генерации во градот Охрид дојдовме до ова дереџе, главна стопанска тема да ни е финансиското раздолжување гробиштата во Охрид ? !

До толку ли битисавме на сите полиња, па ни приватниот сектор нема ништо освен крчмење на привартизираното и тонење во амбис па раздолжувањето на гробиштата ни се главна тема ?

Погледнете повторно во видеото подолу какви сме биле во минатиот век 1984 година и да помислиме како станавме вакви ?

(ВИДЕО) Какви сме биле и како станавме вакви?