ВидеоИнтервјуа

(ВИДЕО)Валентин Андон: „Никој да не се откажува од својот сон, секој ден треба да се живее и да се ужива“

Млад, амбициозен, културен забавен и пред се позитивен.

Кој е Валентин Андон?

Роден во Корча, 4 години живееше во Охрид, а во моментов студира во Америка.

Зошто се одлучи да живее во Охрид? Што работеше? Како е да се издржуваш сам? Што ќе студира и зошто Америка? Желба за спорт и кои спортови? Здрава храна и како и што треба за да се храниме здраво?  И што е тоа што го одржува секогаш позитивен?

Инстаграм профил – Валентин Андон

Ова се дел од прашањата на кои со задоволство за  lifestyle одговара Валентин.

Уживајте во препораките на Валентин и посебно слушнете ја пораката. Тој е категоричен каде и да одите што и да правите во Охрид повторно да се вратите.