АктуелноОхрид

Охриѓанка, самохрана мајка на три деца апелира за помош за лекување на ќерката

Охриѓанка, самохрана мајка на три деца апелира за помош за лекување на ќерката.

– Јас сум Марија од Охрид, самохрана мајка со три деца и сите живееме под кирија. Ќерка ми Димитрија е многу болна и поради тоа потребна ми е финансиска помош за да можам да и го овозможам лекувањето, апелира Марија на социјалните мрежи.

No photo description available.

Сите кои се во можност да помогнат, можат да остварат контакт на телефонот 076/605-116.

Жиро сметка за уплата на средства: 200003119011421 – Стопанска Банка