ВидеаВидеоНаш ИзборНаш изборОхрид

(ВИДЕО) Пајакот подигна неправилно паркиран автомобил кој ја блокира Абас Емин

Неправилно паркиран автомобил предизвика застој во сообраќајот на улицата Абас Емин во строгиот центар на Охрид. Автомобилот го попречи движењето на другите возила, по што интервенира Полицијата која го повика пајакот да го подигне возилото.

Ниското ниво на сообраќајна култура произведува најголем број на проблеми во сообраќајот.

Видео : Читател