Наш ИзборНаш изборОхрид

(ВИДЕО) Колекционери на градската охридска традиција

Домашно слатко за добредојде и сок од трендафил – стара градска охридска традиција, која од заборав ја чува кафулето „Форт“. Тоа, како што велат сопствениците, е фамилијарен мини музеј за туристите. Што сѐ има таму и во што сѐ може да се ужива?