АктуелноОхрид

(ФОТО) Змија-смок фотографиран во Лабуништа, бидете крајно внимателни во природа

Наши читатели испратија фотографии од змија  од видот на смокови како преминува низ гранки во бујна вегетација, направена во струшкото село Лабуништа.

Апел за крајна вимателност при движење во природа поради се поголемата наезда од змии.