АктуелноВидеаВидеоИздвојувамеНаш ИзборНаш избор

(ВИДЕО) Илјадници Македонци слават Велигден во Германија

Никој не знае прецизно колку Македонци во моментов живеат и работат во Германија и по целиот свет, но доколку се погледнат видеата од прославите на Велигден од Австралија до Германија и Америка станува јасно дека бројот на Македонци ширум светот е далеку поголем од тие кои живеат во татковината Македонија.

Видео: Јован Милески