Uncategorized

UncategorizedАктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Советничката Живка Ангелоска го регистрира бракот на поранешниот секретар на СДСМ Охрид

Александар Ристевски - поранешен секретар на ОО СДСМ Охрид денес регистрира граѓански брак со неговата идна животна сопатничка Ангела. Бракот...

1 7 8 9 10
Page 8 of 10