АктуелноОхрид

(ФОТО) Повторно мапирани локации со диви депонии каде несовесни граѓани несоодветно депонирале градежен шут

Повторно мапирани локации со диви депонии каде несовесни граѓани несоодветно депонирале градежен шут и други материјали од реновирање на своите објекти.
Интервенирано е во с.Велгошти каде е расчистена дива депонија во близина на основното училиште,а во населба Свети Стефан подигнат расфрлан градежен материјал во непосредна близина на контејнерите.