Охрид

АктуелноОхрид

Јавен повик за субвенционирањена линиски превоз на патници кој заеднички го организираат општина Охрид и општина Дебарца

Согласно Програмата АО-Совет на општина Охрид за 2022 година („Службен гласник на општина Охрид “ бр.08-13561/32 од 29.12.2021), Одлуката за...

АктуелноОхрид

Обележување на површините за поставување на урбана опрема пред деловни објекти

Надлежните служби на Локалната самоуправа деновиве спроведуваат активности за обележување на површините за поставување на урбана опрема пред деловни објекти, согласно...

1 581 582 583 705
Page 582 of 705