четврток, февруари 29, 2024

Охрид

Наш ИзборНаш изборОхрид

ЈП Охридски Комуналец со апел да престане уништувањето на контејнерите и кантите за отпадоци кои треба да им служат на сите граѓани

Во последните две седмици во два наврати е евидентирано палење на контејнерите лоцирани на почетокот од село Косел Исто така...

АктуелноОхрид

Екипи од ЈП Охридски Комуналец нанесуваат плодна земја ул.,,7-ми Ноември” каде ќе се формираат хортикултурни содржини

Се нанесува плодна земја ул.,,7-ми Ноември" каде ќе се формираат хортикултурни содржини Во склоп на градежните активности за реконструкција на...

1 2 3 4 866
Page 3 of 866