Охрид

АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Отворен ден на СОСУ “Св.Кирил и Методиј”- „З’ш економско? З’ш така требиТ!

Еден поинаков крај на учебната година! Отворени работилници за поттикнување на позитивна интеракција и емоција кај учениците преку музика, забава...

UncategorizedОхрид

Бреинобреин програмата успешно се спроведува веќе 13 години во Центарот за развивање на животни вештини Бреинобреин-Црвен крст Охрид

Во јуни 2003 година во Ченаи, Индија, започна со работа БРЕИНОБРЕИН - првата Светска Академија за развивање на животни вештини...

АктуелноОхрид

Промовирана збирката поезија создадена од учениците од основните и средните училишта во Охрид „Тие Доаѓаат“

Во просториите на Општина Охрид, денес, беше промовирана збирката поезија која е создадена од учениците од основните и средните училишта...

1 2 3 582
Page 2 of 582